sábado, 5 de noviembre de 2011

"El perquè de tot plegat"

L'arribada a casa del Sergi ha trastocat la meva vida. Vagi per endavant que ha estat la millor experiència que he tingut mai. Però també és cert que penso que la societat no està preparada perquè poguem gaudir plenament de la maternitat. Les baixes maternals són tremendament curtes (i només cal que mirem què succeeix en altres països de la Unió Europea, fins i tot, en economies rescatades com Grècia), les empreses es prenen l'anunci d'un embaràs com si estiguessis fent una mala passada i mai sembla que sigui un bon moment per ser mares. I a banda d'això, quan una decideix que és el seu moment, tot i que ho vulgui fer perfecte, es trobarà amb tot un seguit de dificultats. Jo, que sempre he estat una alumna aplicada, he intentat seguir els consells que donen els especialistes, però el cert és que, al final, compartir dubtes i experiències amb altres mares ha estat fonamental. M'he adonat que sovint, les experiències d'altres són molt més ben aplicables que els consells que es publiquen en tal o qual revista. Això per no parlar que la majoria de revistes estan escrites amb l'única intenció que comprem, talment com si les mares ens tornessim dones sense criteri que ho compren tot per les seves criaturetes.
En definitiva, a través d'aquest espai m'agradaria compartir les meves experiències, pensaments i sensacions al voltant de la maternitat i conèixer què en penseu de tot plegat.
I sobretot, a totes aquelles persones que tingueu, esteu esperant o penseu tenir un fill o filla, dir-vos una cosa: MOLTS ÀNIMS I ENDAVANT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario